Les Estovalles

Des de la Regidoria de Convivència, Ciutadania i Voluntariat de l’Ajuntament de Molins de Rei us volem convidar participar de la Campanya “Contrarumors”, un projecte que té la finalitat de desmentir estereotips i combatre falsos rumors amb informació contrastada i verídica sobre els col·lectius més vulnerables.

Aprofitant l’avinentesa de la Festa Major, us animem a què el vostre comerç sigui col·laborador de la campanya amb la difusió de les “Estovalles Contrarumors”.

Aquesta acció forma part de l’estratègia per afavorir la convivència en diversitat. Les estovalles transmeten missatges per superar els prejudicis, estereotips i rumors que sovint dificulten l’apropament entre veïns i veïnes que compartim un projecte de vila, ens estimem Molins de Rei i volem contribuir a construir un lloc d’oportunitats i bon veïnatge, al marge de les nostres diferències.

La proposta consisteix a oferir als establiments d’hostaleria l’ús d’unes estovalles amb missatges positius sobre la diversitat de Molins de Rei . Els bars i restaurants són espais estratègics on es desenvolupen dinàmiques convivencials i els seus responsables, persones clau per incidir positivament en les relacions entre les persones i d’aquestes amb el seu entorn.

pornobonjourxnxz.infopornhud.bizpornlf.compornmegahd.comxdesiporn.biz